Over ons

Wat in ons geboren werd als een eenvoudige behoefte en uiting van zorg voor onszelf en onze geliefden, is uitgegroeid tot een herkenbaar merk, een serieuze zaak waarbij wij betrokken zijn, een filosofie en een levensrichting. Wij hebben een merk van verzorgende cosmetica gecreëerd die zichtbare resultaten geven en veilig zijn voor de gezondheid. Wij willen uit de natuur halen wat het meest waardevol is, met respect voor het milieu en zorg voor de kwaliteit van onze producten.
Mohani cosmetica zijn vriendelijk voor natuur en mens. Veilig voor elk huidtype. Mild, maar doeltreffend. Eenvoudig van samenstelling, maar doeltreffend en groots in hun werking.
Reizend en reizend tot in vele uithoeken van de wereld kwamen we wijzer en bewuster van onze behoeften terug. We wilden iets creëren dat in overeenstemming was met onze overtuigingen en dat we hier niet konden vinden. We wilden de kracht van de natuur combineren met resultaten in een gezonde, verzorgde huid van gezicht en lichaam.

We willen je iets over onszelf en ons merk vertellen. Wij zijn Daruka en Oskar, we zijn een stel in het leven en een harmonieus duo in het bedrijfsleven. Toen we Mohani meer dan 5 jaar geleden creëerden, kwam het niet bij ons op dat wat in ons geboren was als een simpele behoefte en zorg voor onszelf en onze geliefden, veranderde in een herkenbaar merk, een serieuze zaak waarbij we betrokken waren en die zo duidelijk richting gaf aan ons leven.

Het begon eenvoudig, met een reis naar Thailand. We ontdekten Ayurveda, wat ons overtuigde van de kracht van planten en de kracht die in de natuur verborgen ligt. We brachten niet alleen de herinnering aan de aanraking van warm zand aan onze voeten met ons mee, maar ook het idee om volledig natuurlijke, op planten gebaseerde formules voor lichaamsverzorgingsproducten te creëren. En zo is het gebleven. Elke keer gaan we op zoek naar lokale botanische curiosa, extracten, maceraten, oliën. We kijken naar planten, bloemen, mossen, we praten met mensen, we observeren hoe zij voor zichzelf zorgen, wat voor hen werkt. Deze natuurlijke nieuwsgierigheid en oplettendheid stelt ons in staat om volledig natuurlijke, Poolse cosmetica te creëren. Wij vertrouwen volledig op de natuur en geloven dat als je de huid maar de juiste voedingsstoffen geeft, zij de gunst zal teruggeven met een gezonde en frisse uitstraling.

Begin uw reis met ons in het vinden van individuele rituelen die de weg zijn naar het begrijpen van uw behoeften. Laat ons u overtuigen van de kracht van de natuur.