Is er meer te halen uit de natuur?

biologische oliën

Etherische oliën, of iets dat lekker ruikt

Etherische oliën zijn niets anders dan een vloeibare substantie die wordt verkregen door stoomdistillatie of koude persing van een geselecteerd plantenbestanddeel. Ze worden geëxtraheerd uit de bladeren, bloemen, stengels en vruchten van de plant. Hierdoor verkrijgen we een zuivere, geconcentreerde essence van één ingrediënt, die een maximale verzorging en aromatherapeutische eigenschappen behoudt.

Biologische etherische olie - rozemarijn

Een natuurlijke, 100% biologische essentiële olie afkomstig van de bladeren van de plant genaamd Rosmarinus officinalis. Al eeuwenlang wordt rozemarijn in de cultuur erkend als symbool van de liefde. Als toevoeging aan haarcosmetica zal de olie niet alleen overmatige vettigheid van het haar verminderen, maar ook helpen roos en ontstekingen aan te pakken.

meer leren
Biologische etherische olie - eucalyptus

Natuurlijke, biologische etherische olie geëxtraheerd uit de bladeren van de eucalyptus, meer bepaald van de variëteit Eucalyptus globulus. Het wordt al jaren op grote schaal gebruikt als middel om congestie te verminderen. Het is ook een integraal onderdeel geworden van insecten- en muggenwerende producten.

meer leren
Biologische etherische olie - bergamot

Biologische etherische olie verkregen uit de schil van de bergamotvrucht. Het is een groenblijvende citrusboom die in Italië groeit. Hij wordt vooral geoogst om zijn vermogen essentiële olie te leveren, aangezien het vruchtvlees bitter van smaak is.

meer leren