dagcrème, nachtcrème, oogcrème

de kracht van scandinavië

ontdek de noorse wind collectie

Volgens ons betekent natuurlijke verzorging het putten uit de zuiverste en meest waardevolle ingrediënten. Het is ook onze huid in een staat van zelfregulering brengen, die tegenwoordig verstoord kan worden door schadelijke stoffen in cosmetica.

Door haar te voorzien van de juiste ingrediënten en voedingsstoffen, zal zij de gunst teruggeven met een gezond en fris uiterlijk. Er schuilt kracht in de wilde natuur - laat het uzelf ontdekken. Norwegian Wind lijn is een verzorgingscrèmes gebaseerd op de hoogste kwaliteit ingrediënten, die we hebben gevonden in het hoge noorden van Scandinavië.

ultra-hydraterende dagcrème

Kalmeer uw huid met de ultra-hydraterende eigenschappen van Scandinavisch goud - lingonbes, die de teint vitaliteit geeft en perfect verstevigt. Dankzij hun antioxiderende eigenschappen helpen ze de teint te egaliseren, roodheid te verminderen en de huid te herstellen.

meer leren
intensieve nachtcrème

Geef uw huid rust. Een speciaal samengestelde combinatie van kostbare ingrediënten werkt als een regenererende booster om uw teint te voeden en te hydrateren terwijl u rust. Het goud van Scandinavië - lingonbes samen met duindoorn kalmeren irritatie en wikkelen het af voor de slaap. Met vitamine E en verzadigde vetzuren gewonnen uit de zaden van de bessen, werkt de crème om de huid te kalmeren en te verjongen.

meer leren
voedende oogcrème

Verhelder uw uitstraling met een nauwkeurig geselecteerde samenstelling van Scandinavische voedingsstoffen - bosbes en aalbes. De geurloze crème werkt als een Noorse wind - verzachtend en voedend - en verheldert bovendien de teint en verbetert de teint. Dankzij het maceraat van wilde aalbes en de vitamine C en EFA's die erin zitten, wordt de huid gevoed en van zuurstof voorzien.

meer leren