De behoeften van uw huid volgens het seizoen

Heeft onze huid verschillende behoeften, afhankelijk van het seizoen?

Laten we het antwoord op deze vraag beginnen met een basisverklaring: Onze huid heeft het niet gemakkelijk met ons. Het hele jaar door ondergaat ze constante weersveranderingen, van Afrikaanse hitte tot ijzige Scandinavische nachten. Als we eenmaal gewend zijn aan de warme zonnestralen, beginnen plotselinge temperatuurwisselingen, droge, verwarmde lucht in onze huizen en winden die op ons gezicht slaan.
Niet te vergeten de airconditioners, die bijna overal al aanwezig zijn. Als we eenmaal gewend zijn aan onze huidverzorgingsroutine, blijkt na een paar maanden dat onze huidbehoeften aanzienlijk zijn veranderd.
De cyclus herhaalt zich, oude cosmetica wordt vervangen door nieuwe.

Er is echter één basisgewoonte die onveranderlijk is en het onthouden waard. Ongeacht het seizoen. Vochtinbrenging.

Help, mijn huid wil drinken!

Hydratatie van onze huid is in de zomer net zo belangrijk als in de winter. De mythe dat de huid alleen in de zomer wordt gehydrateerd, omdat ze dan “wil drinken”, moet in de prullenbak. Alleen kamelen slaan water op.
Om ervoor te zorgen dat onze huid water accumuleert – of beter gezegd – het niveau van haar hydratatie niet verliest, moeten we dit vakkundig aanpakken en enige kennis opdoen.Het is bekend dat we water moeten drinken en dat het ons het beste hydrateert. Water is leven.
Maar zelfs als we de juiste hoeveelheid water per dag drinken, voelt onze huid zich niet per se prettig. Dit komt omdat het ook afhangt van externe factoren zoals airconditioning, de hoeveelheid tijd die we buiten doorbrengen, of gewoon het weer. Maar een dagelijkse routine die je huid voorziet van de juiste hoeveelheid noodzakelijke ingrediënten en deze vakkundig in de huid houdt, zal haar dankbaar maken voor de mooie, gezonde en stralende uitstraling. Ik denk dat het daar allemaal om draait, toch?

Ook beste dames, beste heren, hydrateer uw huid. In de zomer kan dit een lichtere bereiding zijn, zoals: ultra-hydraterende squalaan vóór een lichte verzorgingscrème, hyalurongel vermengd met een paar druppels lichte, droge en snel intrekkende olie of verfrissend hydrolaat, dat we op het gezicht sprayen voordat we een serum of crème aanbrengen.

Winter S.O.S voor onze huid

Laten we nu eens vertellen hoe we ons kunnen beschermen tegen de koude lucht. We weten al dat hydratatie de basis is voor een goede conditie van onze huid. Het geeft haar troost, verbetert de teint, geeft haar elasticiteit en soepelheid en herstelt het comfort van elke dag. Om de huid steeds in haar beste conditie te houden, moet u in uw dagelijkse routine een dosis cosmetica opnemen met een iets specifiekere formule. Specifieker betekent niet vettig, zwaar, plakkerig, oncomfortabel. Want zelfs oliën zijn onder te verdelen in oliën die licht zijn en snel worden geabsorbeerd.

Dankzij een extra inoliën met emollientia, die een beschermend laagje op de huid vormen dat de verdamping van water uit de opperhuid verhindert, zal onze huid gekleed zijn tegen de gure koude lucht of hinderlijke wind. De huid van het lichaam zal zeker dankbaarheid voelen wanneer u haar teder behandelt met een goed gekozen verzorgingsboter. Aloë boter biedt een uitstekende bescherming tegen windvlagen. Bovendien voedt en hydrateert het de huid.

Aloë staat ook bekend om zijn regenererende en verzachtende eigenschappen. Het is ook geschikt voor droge handen, ellebogen en knieën. Een exotisch klinkende naam van macadamia boter die effectief en diep hydrateert en een beschermend laagje op de huid achterlaat dat vochtverlies voorkomt. Bovendien herstelt het onmiddellijk het comfort van de huid, vermindert droogheid en het gevoel van droogte. Macadamia boter is rijk aan vitamine A en E met verjongende eigenschappen. Het is ook geschikt voor de verzorging van droog, dof haar – het verzacht intensief, maakt het glanzend en herstelt de verloren elasticiteit.

Door systematisch te werk te gaan en te luisteren en te reageren op de behoeften van uw huid, blijft ze tot het voorjaar in goede conditie.

Norwegian Wind, een serie die je redt van de calamiteiten van elk seizoen!

Om in overeenstemming met uw teint te leven, moet u haar observeren en luisteren naar haar behoeften. Geef het te drinken wanneer het wil drinken. Wikkel een extra laagje wanneer ze het gevoel van comfort verliest. U moet haar voorzien van producten met een weldoordachte en goed samengestelde samenstelling. Een van de ingrediënten die absoluut carrière maakt is lingonberry zaadolie – ook wel Noors goud genoemd. Hoewel het een verzachtend middel is, is het zeer licht, comfortabel. Perfect voor alle seizoenen. Gewonnen uit planten die zijn gerijpt in de barre omstandigheden van Scandinavië. Ze ervaren de veranderlijkheid en grillen van het weer precies zoals onze huiden dat doen.

Bekend om zijn voedende eigenschappen. Het verheldert de huid en geeft haar vitaliteit. Het kalmeert en verzacht irritaties, reguleert de hydro-lipide economie van de huid, verzacht haar capriolen en stimuleert tot actie. Het is een echte anti-aging held. Een bondgenoot van de droge en rijpere huid. Ook de vermoeide huid, die gebrek heeft aan glans en energie. Het is een uiterst waardevolle bron van vitaminen, waaronder vitamine A, B, C en E. Het voorziet de huid van een enorme dosis vetzuren, calcium, magnesium en kalium. Het helpt het juiste hydratatieniveau te handhaven en vermindert de zichtbaarheid van verkleuringen. Het vermindert de gevoeligheid van de huid en verzacht effectief irritatie en roodheid. Lingonberry olie helpt ook de genezing van huidonzuiverheden te versnellen. Vruchten, rechtstreeks uit het hart van Scandinavië, hebben hun belangrijke en zeer waardevolle plaats gevonden in de Mohani Norwegian Wind collectie.

De collectie bevat een ultra hydraterende dagcrème, een intens regenererende nachtcrème en een voedende oogcrème. De dagcrème heeft een lichte, aangename consistentie. Hij trekt perfect in en ondanks het feit dat hij zwaargewicht tegenstanders verslaat – is hij na het aanbrengen niet waarneembaar op de huid. Het is perfect voor huidverzorging het hele jaar door en bereidt de huid voor op make-up. Noorse Wind voor de Nacht, brengt een verzachtende verlichting voor uw huid terwijl u rust. De vermoeide daghuid regenereert het best na zonsondergang, dus geef haar dan de best mogelijke verzorging en voorzie haar van natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. De crème herstelt de vermoeide en doffe teint op intense wijze en voorziet haar van een stevige dosis hydratatie. De samenstelling van de crème wordt aangevuld met duindoornzaadolie, die de elasticiteit van de huid helpt te verbeteren en de teint zichtbaar egaliseert en doet stralen.

Zeedoorn is een sterke bondgenoot van de rijpere en overgevoelige huid, met overmatige talgproductie en verkleuringen. De kroon op de serie is de voedende oogcrème. Een meer discreet familielid van de hele serie, maar groots in zijn werking. Het “opent uw ogen” effectief door de huid in deze delicate zone strakker te maken. Het effect van vermoeidheid wordt geëlimineerd, de huid wordt gevoed en gehydrateerd met een licht, geurloos en verzachtend laagje. Het geheim is stoffen die de microcirculatie in de opperhuid verbeteren: aalbessenmaceraat, paardenkastanje-extract, gerst en koffie en rode algen.

Een natuurlijke samenstelling, maar het zal je ook advies geven!

Voor mensen wier huid kampt met allergieën, overgevoeligheid, irritatie zijn er producten die eenvoudig van samenstelling zijn, maar geweldig in werking. Niet spectaculair, maar wel effectief. Er zit kracht in de natuur, je moet haar alleen een kans geven. In harmonie met haar blijven in elk jaargetijde en luisteren naar de behoeften van je eigen huid geeft haar een goede kans om haar natuurlijke zelfregulerende processen weer op gang te brengen.

Ja, onze huid weet heel goed hoe ze voor zichzelf moet zorgen.
Dat kan ze uit zichzelf. Het enige wat wij hoeven te doen is haar dit te laten doen door haar te voorzien van de beste natuurlijke ingrediënten die haar ondersteunen en niet vervangen.